Újdonság a beltéri burkolatok világában!

Az elmúlt 10 évben az ügyfeleink igényeihez igazodva, a számtalan hang- és hőszigetelési kivitelezés során kialakult az igény paneljeink dekorburkolatként történő felhasználására is, köszönhetően a kreatívan alakítható méreteknek, formáknak, textúráknak, praktikumának k. Így ma már egyedülálló módon a piacon, kiváló hang- és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező, modern beltéri belsőépítészeti burkolatok széles választékával valósítjuk meg a belső terek egyedi kialakítását.

Három az egyben megoldás

HALLTEX® tartós, tisztítható, gyárilag laminált papír-, vinil- textil- és geotextil tapéta bevonatú paneljeinkkel a szigetelés és a végső felület egyetlen lépésben kialakítható, így a termék egyszerre ötvözi a praktikumot az esztétikummal, felhelyezés után kész hang- és hőszigetelt beltéri dekoratív felületet ad.

Modern, zöldbarát, könnyen, gyorsan alkalmazható termékcsaládunk tehát hang- és hőszigetelési tulajdonságai mellett nem utolsósorban dekoratív tulajdonságai miatt is közkedvelt. Az elmúlt 70 év alatt folyamatosan tökéletesített, immár 10 éve hazánkban is forgalmazott, folyamatosan bővülő termékcsalád környezetünk stílusába belesimulva építhető be élettereinkbe.

Kreatív megjelenés

A HALLTEX® panelek alkalmazása rendkívül praktikus, hiszen egy lépésben alakíthatod ki, vagy újíthatod fel az adott helyiséget! Kiváló megoldást nyújt egy újonnan kialakítandó tér miliőjének megalkotásakor, vagy megunt környezetünk újragondolásakor, felújításakor. A  mindössze 12 mm-es panelvastagságának köszönhetően bármely felületen alkalmazható (fali és mennyezeti megoldások), sőt újdonság, hogy már kockaformákban való dekor megjelenésekben is gondolkodhatsz, ha Perinne elnevezésű panelünkkel álmodod újra a Téged körülvevő teret!

A különféle divat-, és stílusirányzatoknak megfelelően a termékpalettán megtalálhatóak különböző anyagú: papír-, vinil-, geotextil-, textil tapéta bevonatú panelek, sőt akár formavilágát tekintve új termékként kocka formájú elemek is. Míg egy vinil tapéta bevonatú panel kiválóan alkalmas étterembe, kávézóba, iskolába, irodába, gyerekszobába, addig a textiles típusok gyönyörűen mutatnak nappaliban, hálószobában, stúdióban, mozi szobában, vagy akár egy elegáns szálloda halljában, javítva az akusztikát. Rendelők, edzőtermek, szórakozóhelyek, szépségszalonok… S még hosszan sorolhatnánk számtalan helyet és helyiséget, ahol élünk, nap, mint nap megfordulunk… hogy mi köti össze őket? A komfort és esztétika igénye!

Ezt a pluszt biztosítják HALLTEX® fali, és mennyezeti paneljeink dekoratív, gyors és hatékony megoldásai! A felhelyezett elemek egyedivé varázsolnak minden beltéri helyiséget, miközben biztosítják a hang- és hőszigetelést is! A kreativitásnak pedig csak a fantázia szabhat határt! Legyen sötét, világos, meleg tónus, gyermekien bájos, industrial stílus, vagy láthatatlan?...  HALLTEX® paneljeinkkel a lehetőségek tárháza végtelen! Több mint 20 féle szín és 10 féle textúra áll rendelkezésedre, hogy új stílust teremts az élettereid bármely területén! Ha pedig teljesen egyedi megoldásra vágysz, a megálmodott színvilágot könnyedén, praktikusan kivitelezheted házilag is, hiszen paneljeink között találsz többszörösen átfesthető típusokat is.

Ismerd meg termékpalettánkat!

Belsőépítészet – textúrák varázsa

A nagyszerű, és egyszerű természetes finn HALLTEX® panelek esztétikai megjelenéséhez akár az autentikus finn dizájn életérzést is megjelenítő belsőépítész együttműködő partnerünket tudjuk ajánlani. Emellett természetesen bármilyen stílusú belsőépítészeti design megoldásban szívesen segítségedre vagyunk. Lelkes és kreatív belsőépítészeink örömmel segítenek szaktanácsadással, látványtervvel a hozzád legjobban illő terek kialakításában.  Mielőtt felújítást, belső átalakítást terveznél, vagy pl. házimozi szobát esetleg zenei próbatermet szeretnél kialakítani otthonodban, de ha csak a helyiség falait /paneljeit szeretnéd különböző színekkel, textúrákkal újjá formálni, keresd kollégáinkat, készséggel állnak rendelkezésedre, amennyiben lakásod vagy irodád átalakítására, stílusának újratervezésére lenne szükséged. A lehetőségek tárháza végtelen, álmodd meg, mi pedig segítünk a megvalósításban!

Költséghatékonyság

A költséghatékonyság a HALLTEX® panel használata esetén nem csak egy divatos szó használatát jelenti… Akár közvetlenül a falra ragasztható, ezért általában (átlagos állapotú fal esetében) nincs szükség a felületek előkészítésére (glettelés, felületjavítás), sőt a régi felületek (régi téglafal, gipszkarton, tapétázott felület, lambéria stb…) eltávolítására sem. (Nagyobb egyenetlenség esetén párnafa használata ajánlott.) A felhelyezést követően semmiféle utómunkálatra nem lesz szükséged - festés, tapétázás -, a panelek gyári tapétafelülete által kész, dekoratív, könnyen tisztítható felületet kapsz. A szigeteléssel egy időben az elő- és utómunkálatok költsége és ideje megtakarítható, a kivitelezés gyors, elkerülheted vele a legtöbb felújítási munkával járó felfordulást, port, koszt. Nem utolsó sorban a panelek dekoratív megjelenésük mellett a hangszigetelés mellett kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, amely télen a fűtési költségnél, nyáron a klíma használatánál jelentenek megtakarítást. A panelek átveszik a szoba hőmérsékletét és megtartják azt, függetlenül attól, hogy télen a fűtés melegét, vagy nyáron a klíma hűvösségét kell-e bent tartani.  Télen a meleg nem szökik ki nyáron a meleg nem szökik be 😊

Környezettudatosság és környezetbiztonság

A panelek 100%-ban fenyőfából készülnek, kizárólag természetes alapanyagokat: a fenyőfa összedarált lisztjét és a fa saját gyantáját tartalmazzák, így a legmagasabb szintű környezettudatossági és környezetbiztonsági igényeknek is megfelelnek. Az anyagösszetételnek köszönhetően átveszik a szoba hőmérsékletét, ezzel is növelve a helyiségben a komfortérzetet.  Használatuk nem káros az egészségre, egyáltalán nem tartalmaznak illékony szerves oldószereket (VOC). Az arra érzékenyek termékpalettánkból választhatnak hipoallergén megoldást is, melyek alkalmazásával az allergiás reakciók elkerülhetőek. (Példa: Perinnével történő panelezés esetében a 100% természetes anyagból készült, tapétamentes csiszolt felületű panelünk hipoaallergén festékkel kezelve egészségesebb környezetet biztosít, nem vált allergiás reakciót.) A Belső Környezet (lakó- és munkahelyek) Osztályozása az építkezéshez felhasznált anyagokra vonatkozó emissziós követelményrendszere alapján, a HALLTEX® termékek független laboratóriumi vizsgálatok alapján a legjobb, M1-es besorolást kapták. Az Európai Uniós vonatkozó gyártási szabványok alapján a HALLTEX® panelek hővezetési tényezője a PN-EN 622-1; 622-4 és a PN-EN 13 986 szabványok alapján 0.0488 W/mK.

Kivitelezés

A HALLTEX® dekorpanelek felhelyezéséhez semmilyen különleges szerszám vagy szakértelem nem szükséges, így akár házilag is elvégezhető. A panelek vágása egyszerű, egy éles snicerrel könnyen megoldható.

Részletes információkért tekintsd meg szerelési útmutató videóinkat.

Ha azonban úgy döntesz, hogy kivitelező szakembert szeretnél fogadni a munka elvégzésére, tapasztalt, megbízható és valóban igényes munkát végző kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre a helyiségek helyszíni felmérésétől kezdve a szakmai tanácsadáson át a teljes kivitelezés lebonyolításáig.

Amennyiben segítségedre lehetünk vagy kérdésed lenne, keress minket bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 20 4545 021, email címen info@halltex.hu vagy akár Facebook oldalunkon keresztül Messengeren.

A HALLTEX® csapata örömmel segít terveid megvalósításában a megfelelő szakemberrel!

Szakmai tanácsadás

Amennyiben bármilyen hangtechnikai, hőszigetelési problémád vagy speciális igényed merül fel, kérjük, írj nekünk üzenetet, vagy keress bennünket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken.