Utólagos belső hőszigetelés készítése finn módra

Finnországban már több mint 70 éve gyártásban lévő rendkívül széles körben alkalmazott falburkolatok és mennyezeti burkolatok az alátétpanelekkel, illetve anélkül segítenek kialakítani a konfortosabb otthont. 

  A Halltex panelek laza farostokból álló természetes anyagú szerkezete kiváló hőszigetelő tulajdonságú. A laza fenyőfa rostok kiváló hőtartósága lehetővé teszi, hogy a belőlük készült paneleket otthonunk falára helyezve bent tartja a meleget. Beépítésükkel a hideg falak felülete belső természetes szigetelőanyaggal kerül kiegészítésre tapétázott felülettel, ami hatékony megtakarítást eredményez. 

Természetesen nem helyettesítik a belső szigetelések a külső szigetelést, valamint az épületek szerkezeteinek szükséges szigetelését, de a kettő együtes használatával jelentősen csökkenthető a fútési költség, valamint a hőhidak is megelőzhetők. 

Mennyezet hőszigetelés

A természetes fa rostokból készült Hallex panelek alapja hagyja lélegezni a falakat, segít benntartani a fűtés melegét. Számos dekoratív tapétával készült panelek, melyek a panelek felületére vannak kasírozva széles szín és mintaválasztékban díszíthetik otthonunkat. Nagy méreteiknek és gyors beépítésüknek köszönhetően rendkívül gazdaságos burkolatok. Közvetlenül a régi falakra ragasztással kerülnek beépítésre. Utólagosan is bármikor 1-2 nap alatt új fal készíthető akár házilag is. Nincs szükségs speciális szerszámokra a beépítéshez. 

A papírtapétás falburkolatok kiválóan festhetőek a többi fal színéhez, a vinil tapétával készült panelek kiváló karcálló tulajdonságúak, szép, igényes mintázatúak jól mosható felületek. A textiltatpétás falburkolatok az igényes anyaghasználatuknak köszönhetően az igán minőségi falfelületek készítéséhez ideális. Visszafogott színvilág és minőségi anyagok, könnyű és gyors beépítés. Biztos kiváló minőségű felületek a falakra.

Kérjen igyenes anyagmintákat honlapunkról! 

https://www.halltex.hu/

 

 

NAAVA textil falburkolat
Ingyenes termékminta rendelés

Tekintse meg termékeinket válassza ki az Önnek tetsző színt és mintát majd igényeljen INGYENES termékmintát.