Súlyosan beteg gyermek szobájának hangszigetelése

Panel lakásban lévő gyerekszoba hangszigetelési feladatunk volt nemrég. Sajnos súlyosan beteg kisgyerek szobájának a falaira, mennyezetére valamint a padlóját is hangszigeteltük. 

 

A szoba kis méretéhez mérten mégis nem kis logisztikát igényelt a több rétegű hangszigetelés készítése valamennyi felületre. Egyrészt már a lakáson belüli tárolása panel lakásban nem kevés helyet kíván, valamint a kivitelezéshez szükséges vágáshoz is helyre van szüksége a kivitelezőknek. Szerencsére a tulajdonosok rendkívüli segítőkészsége segített minden problémát gördülékenyen megoldani. 

A Halltex alátétpanelek több rétegben kerülnek fel speciális segédanyagokkal, rendkívüli pontossággal. A konnektorok/ kapcsolók szintén hangszigetelt dobozokat kaptak. A falak után mennyezet majd a padló szigetelése is elkészült új padlóburkolattal. A Papírtapétás fali és mennyezeti paneleknek köszönhetően nincs szükség a falak glettelésére és több rétegű festésére. A felrakás/élvédőzés után teljesen tiszta, száraz azonnal használható felületeket kapunk. 

Bár a néhány napos beépítés alatt folyamatosan beengedtük kis lakóját és családját a szobába hallgatni a különbséget. De, a sikeres hangszigetelés befezése utáni elégedettség leírhatatlan örömet okozott csapatunknak. 

Fali és mennyezeti Halltex 3 hangszigetelés
Ingyenes termékminta rendelés

Tekintse meg termékeinket válassza ki az Önnek tetsző színt és mintát majd igényeljen INGYENES termékmintát.