Ingyenes termékminta »

A lakás tulajdonosa külföldi tartózkodásának ideje alatt vette fel velünk a kapcsolatot, mert lakásában a baráti összejövetelek alkalmával akusztikus hangszereikkel zenélni is szoktak, de természetesen ő nem szerette volna ezzel zavarni a szomszédok pihenését és nyugalmát. Ennek érdekében a lakás több helyiségének hangszigetelésére keresett megoldást és végül a Halltex termékeit választotta.

Mivel több helyiség kialakításáról és átrendezéséről volt szó, felkértük lakberendező szakemberünket, a finn származású, de hosszabb ideje Magyarországon élő Tiina Arminen-t, a Tina-interiors tulajdonosát, hogy legyen segítségünkre a projekt design tervezésében és a megrendelő részére a lakás látványterveinek elkészítésében. A Halltex hangszigetelési, hangcsillapítási szakértői tevékenységére alapozott  látványtervek annyira tetszettek a megrendelőnek, hogy a kezdeti, két szobára szóló megbízását kibővítve a teljes lakás átalakítására felkérte Tiinát.   

A projekt érdekessége volt, hogy a megrendelő a tervezés és kivitelezés teljes időtartama alatt – külföldi tartózkodása miatt – nem tudott személyesen részt venni az egyeztetésekben, a kapcsolatot email-ben és Skype-on tartottuk vele.

A fényképek a Halltex és a Tina-interiours közös munkájával lebonyolított  hangszigetelési kivitelezést és a teljes belsőépítészeti átalakítást, egy nagyszerű projekt megvalósulását dokumentálják, mely nagy örömünkre a megbízó teljes megelégedettségére készült el.    

Top